Pengeskolen - tjen penge
  tjen penge      
 
 
   
Tjen penge
   
Investeringer
Valutahandel
Aktiehandel
Ejendomsinvestering
Andre investeringer
Investering i guld
Sparetips
   
Spar penge
Elregning
Telefonregning
Varmeregning
Lån & Gæld
   
Lån penge
Banklån
Billige lån
Forbrugslån
Gæld
Gældssanering
Hurtige lån
Forældelse af gæld
SU lån
Indlån & renter
   
Børneopsparing
Lønkonto
Opsparing
Pension
   
Pensionsopsparing
Pension&investering
Offentlige ydelser
   
Sociale ydelser
Ekstra tips
   
Sund økonomi
Bliv millionær
Hurtige penge
Ekstra penge
 
 
 
     
  Tjen penge
 
 

Guide til investering

Har du et økonomisk overskud, og tør du tage en kalkuleret risiko? Så kan investering være noget for dig. Med investeringer forstår de fleste ”anbringelse af kapital” med håb om overskud. For private sker det ofte igennem for eksempel køb af bolig, aktier eller obligationer. Mange foretager dog også invstering i for eksempel kunst, vin eller ure.

Mange er også blevet grebet af investering i valuta - såkaldt valutaspekulation. Pengeskolen.dk anbefaler valutaspekulation igennem eToro. Det er nemt og enkelt at sætte sig ind i. Prøv eToro. Du bør dog aldrig handle med lånte midler, og du skal vide, at du kan tabe mere end dit indskud. Pengeskolen.dk fralægger sig ethvert ansvar for de resultater, der kan være forårsaget af, at en læser eller besøgende på forskellige måde anvender den information, som præsenteres her. Pengeskolen.dk er dermed på ingen måde ansvarlig, hvis indhold, der præsenteres på Pengeskolen.dk, direkte eller indirekte medfører skade eller tab, tabt fortjeneste eller indkomst for brugeren eller enhver anden person bekendt med indholdet af hjemmesiden. Pengeskolens læsere opfordres til selvstændigt at analysere og kritisk undersøge materialet her på siden. Investering i aktie- og kapitalmarkederne og finansmarkederne indebærer altid en risiko. Værdi og afkast kan øges eller mindskes, og investorer kan tabe den investerede kapital. Tidligere afkast og resultater er ikke en garanti for fremtidige resultater..

For alle investeringer gælder det, at man skal tænke sig godt om og ikke lade sig rive med af en stemning. Investering er altid forbundet med en risiko, og derfor bør man følge en helt grundlæggende regel, inden man anbringer sin kapital: Kan man tåle at tabe alle pengene? Har man økonomisk overskud og solid viden, kan det imidlertid være både sjovt og rentabelt at investere.

Hvis du overvejer at investere, bør du først og fremmest vurdere følgende faktorer:

1. Beløb
Hvor meget ønsker du at investere? Jo større beløbet er, desto større er gevinsten typisk. Til gengæld er tabet naturligvis også større, hvis det går galt.

2. Risikovillighed
Hvor nervøs er du? Det kræver ofte is i maven at foretage en større investering, fordi værdien af det indkøbte ofte går både op og ned undervejs.

3. Tidshorisont
Hvor længe kan du undvære pengene? Tid spiller en afgørende rolle for investeringer. Ofte kan du løbe en større risiko, hvis din tidshorisont er lang.

grundighed før investering Man bør forberede en investering grundigt, for at sikre sit afkast.

4. Viden
Ved du, hvad du gør? Jo mere du ved, om det du investere i, jo større er chancen for succes. Det kan derfor betale sig at bruge tid på at forøge din viden, inden du foretager investeringer.

5. Arbejdsindsats
Har du tid til at pleje din investering? For at købe og sælge på det rigtige tidspunkt, bør du følge med i, hvordan din investering forløber.

Inden du foretager din første investering, bør du have gjort din strategi fuldstændig klar. Det kan meget sjældent betale sig at have en slingrekurs i forhold til investeringer. Private investorers største problem er, at de rives med af tilfældige stemninger: De sælger typisk, når investeringen er nær bunden, fordi de frygter, at de taber endnu mere. Til gengæld køber de ofte, når investeringen er dyrest, fordi de bliver grebet af eufori.

Prøv valutaspekulation igennem eToro. Du bør dog aldrig handle med lånte midler, og du skal vide, at du kan tabe mere end dit indskud. Pengeskolen.dk fralægger sig ethvert ansvar for de resultater, der kan være forårsaget af, at en læser eller besøgende på forskellige måde anvender den information, som præsenteres her. Pengeskolen.dk er dermed på ingen måde ansvarlig, hvis indhold, der præsenteres på Pengeskolen.dk, direkte eller indirekte medfører skade eller tab, tabt fortjeneste eller indkomst for brugeren eller enhver anden person bekendt med indholdet af hjemmesiden. Pengeskolens læsere opfordres til selvstændigt at analysere og kritisk undersøge materialet her på siden. Investering i aktie- og kapitalmarkederne og finansmarkederne indebærer altid en risiko. Værdi og afkast kan øges eller mindskes, og investorer kan tabe den investerede kapital. Tidligere afkast og resultater er ikke en garanti for fremtidige resultater..

 
Psykologi er den største grund til, at mange investeringer går galt. Investorerne sejler fra det ene yderpunkt til det andet og er skiftevis overmodige eller usikre. En god investorer er forberedt og har lagt en solid strategi.
 
 
 
 
   
   
Investering i ure
Investering antikviteter
Investering i vin
Investering i møbler
Investering i kunst
 
 
 
 
Når det gælder aktier, kigger mange professionelle investorer på deres portefølje hver eneste dag. De stiller sig selv spørgsmålet "Vil jeg købe samme aktie i dag". Hvis svaret er nej, bliver aktien straks sat på salgslisten.
 
 
 
 
Hver opmærksom på, at regler og love ofte bliver ændret. Vi gør meget for at opdatere siden, men du skal altid dobbelttjekke, hvis du vil være sikker på, at regler om for eksempel SU, gældssanering etc. er som beskrevet.
 
 
 
 
  Design By : Revolute Soft Solution