Pengeskolen - tjen penge
  tjen penge      
 
 
   
Tjen penge
   
Investeringer
Valutahandel
Aktiehandel
Ejendomsinvestering
Andre investeringer
Investering i guld
Sparetips
   
Spar penge
Elregning
Telefonregning
Varmeregning
Lån & Gæld
   
Lån penge
Banklån
Billige lån
Forbrugslån
Gæld
Gældssanering
Hurtige lån
Forældelse af gæld
SU lån
Indlån & renter
   
Børneopsparing
Lønkonto
Opsparing
Pension
   
Pensionsopsparing
Pension&investering
Offentlige ydelser
   
Sociale ydelser
Ekstra tips
   
Sund økonomi
Bliv millionær
Hurtige penge
Ekstra penge
 
 
 
     
  Tjen penge
 
 

Investering i ure

Prisen på unikke ure er steget betydeligt i de senere år, og det gør en investering i ure interessant. Prisstigningen er sket på trods af, at urets formål – nemlig at vise tiden - i samme periode er blevet helt udvandet, fordi vi næsten alle går rundt med mobiltelefoner, der præcist angiver tiden.

I dag har ure værdi, fordi de fungerer som smykker og livsstilssymboler for både mænd og kvinder. Hvis man ønsker investering i ure, skal man derfor både gå op i urets mærke, urets historie samt naturligvis kvalitet, materialer og udseende.

Som begynder bør man først og fremmest kigge mod Schweiz, hvorfra langt de fleste kostbare ure bliver fabrikeret. Det gælder berømte mærker såsom Patek Philippe , Rolex, Omega, Breitling, Ebel, G. Perregaux, Longines, Minerva, Zenith, Swatch samt mange andre.

patek philippe - investering i ure Ure fra Patek Philippe er ofte en interessant investering.

For folk, der ønsker sund investering i ure, topper Patek Philippe listen. I 1999 røg et lommeur fra Patek Philippe således helt op på 11 millioner dollars under en auktion. Ure fra Patek Philippe er kendt for komplicerede værker og meget høj kvalitet. Samtidig kan mærket trække sin historie helt tilbage til 1839, og det betyder meget for samlerne.

Rolex er heller ikke til at komme uden om. Den store produktion har i tidens løb skabt mange samlere og dermed stor efterspørgsel. Samtidig er firmaet kendt for at holde fast i en meget traditionel produktionsform, der sikrer høj kvalitet og genkendelighed. Her er det særlige undergrupper under modeller som Daytona, Sea Dweller og Oyster, der rykker.

Uden for Schweiz bør du for eksempel kigge efter italienske Panerai, hvis du søger en sikker investering i ure. Produktionen hos Panerai er forholdsvis lille og flere af deres serier er mange penge værd.

Generelt skal du tænke lidt konservativt, hvis du søger en sikker investering i ure. Gå efter klassiske ure af kendte mærker med stålkasser og runde former. Ædle metaller rummer ofte en kraftig merpris som gensalgsprisen sjældent reflekterer. Uret skal samtidig være i god stand. Urkassen må ikke være poleret, så formen er ændret, og uret må ikke på et tidspunkt være blevet malet op. I dag kan du købe ure på nettet i stor stil.

Når du investere i et ur, er det altid en god idé at få alle papirer, certifikater og inder- og yderboks med i købet. Det giver sikkerhed for urets historie.

 
Ure med tourbillion-teknologi er ofte interessante investeringsobjekter. Tourbillion-teknikken retter op på den forvrængning som jordens tiltrækningskraft har på urets præcision.
 
 
 
 
   
   
Investering i ure
Investering antikviteter
Investering i vin
Investering i møbler
Investering i kunst
 
 
 
 
Klassiske ure kan nå meget højt op i pris. Men det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i modellerne, før du køber. Det er meget nemt at blive snydt, hvis man ikke har forstand på urene. På urforum.dk kan du skrive samme med andre danske urnørder.
 
 
 
 
Hver opmærksom på, at regler og love ofte bliver ændret. Vi gør meget for at opdatere siden, men du skal altid dobbelttjekke, hvis du vil være sikker på, at regler om for eksempel SU, gældssanering etc. er som beskrevet.
 
 
 
 
  Design By : Revolute Soft Solution