Pengeskolen - tjen penge
  tjen penge      
 
 
   
Tjen penge
   
Investeringer
Valutahandel
Aktiehandel
Ejendomsinvestering
Andre investeringer
Investering i guld
Sparetips
   
Spar penge
Elregning
Telefonregning
Varmeregning
Lån & Gæld
   
Lån penge
Banklån
Billige lån
Forbrugslån
Gæld
Gældssanering
Hurtige lån
Forældelse af gæld
SU lån
Indlån & renter
   
Børneopsparing
Lønkonto
Opsparing
Pension
   
Pensionsopsparing
Pension&investering
Offentlige ydelser
   
Sociale ydelser
Ekstra tips
   
Sund økonomi
Bliv millionær
Hurtige penge
Ekstra penge
 
 
 
     
  Tjen penge
 
 

Ejendomsinvestering

Hvis du har formue kan ejendomsinvestering være et godt supplement til andre solide investeringer. Investering i fast ejendom skal imidlertid ses som en meget langsigtet investering. Selvom markedet kan svinge voldsomt, vil stigninger i ejendomspriser og lejeniveau i mange tilfælde dog opveje inflationen – i hvert fald, når det gælder sunde ejendomme med god beliggenhed.

Som privatperson foretager man typisk ejendomsinvestering igennem et såkaldt kommanditselskab. I et kommanditselskab kan du deltage med en begrænset personlig hæftelse. Du har også mulighed for at bruge afskrivninger i kommanditselskabet som fradrag på din personlige eller din virksomheds selvangivelse.

Guide - ejendomsinvestering Mange føler sig fristet af ejendomsinvestering på den spanske solkyst.

Ejendomsinvestering i udlandet er i de senere år blevet populært, ford man håber at kombinere eAt købe bolig i udlandet, kan dog være en risikabel investering. Mange gyldne løfter viser sig ofte ikke at holde i virkeligheden, og man skal derfor sætte sig meget grundigt ind i markedet, før man skriver under på noget.

Ud over boligens tilstand og beliggenhed, bør man sætte sig nøje ind i skattereglerne. Reglerne er forskellige fra land til land og kræver altid en konkret vurdering. I mange tilfælde er der særlige regler og ordninger, der enten hæver eller sænker skatten afhængig af din personlige formue, din indtægt og din pension.

Her er nogle af de lande, der topper, når danskerne investere i bolig i udlandet: Spanien, Frankrig, Tyrkiet, Bulgarien, Sverige og storbyen Berlin i Tyskland. Det er en god idé at overveje udlening, når man beslutter sig for, hvor ferieboligen skal ligge. Hvis udlejning kan komme på tale, bør området først og fremmest være attraktivt for turister.

 
Det danske skattesystem bygger på et såkaldt globalindkomstprincip. Det betyder som udgangspunkt, at alle indkomster skal beskattes i Danmark - også selv om de stammer fra udlandet. Der kan dog oftest gives nedslag efter særlige regler.
 
 
 
 
   
   
Investering i ure
Investering antikviteter
Investering i vin
Investering i møbler
Investering i kunst
 
 
 
 
Traditionelt set har Costa del Sol i Spanien været et meget populært område. Efterspørgslen har imidletid skubbet boligpriserne op, og investorerne har derfor fundet nye og billigere områder - for eksempel Costa Blanca.
 
 
 
 
Hver opmærksom på, at regler og love ofte bliver ændret. Vi gør meget for at opdatere siden, men du skal altid dobbelttjekke, hvis du vil være sikker på, at regler om for eksempel SU, gældssanering etc. er som beskrevet.
 
 
 
 
  Design By : Revolute Soft Solution