Forside - tjen penge
  tjen penge      
 
 
   
Tjen penge
   
Investeringer
Valutahandel
Aktiehandel
Ejendomsinvestering
Andre investeringer
Investering i guld
Sparetips
   
Spar penge
Elregning
Telefonregning
Varmeregning
Lån & Gæld
   
Lån penge
Banklån
Billige lån
Forbrugslån
Gæld
Gældssanering
Hurtige lån
Forældelse af gæld
SU lån
Indlån & renter
   
Børneopsparing
Lønkonto
Opsparing
Pension
   
Pensionsopsparing
Pension&investering
Offentlige ydelser
   
Sociale ydelser
Ekstra tips
   
Sund økonomi
Bliv millionær
Hurtige penge
Ekstra penge
 
 
 
     
  Tjen penge
 
 

Bliv millonær - sådan

Hvis du drømmer om at blive økonomisk uafhængig, så er svaret enkelt: Bliv millionær! Groft sagt kan mennesker inddeles i fire kategorier: De meget fattige, de fattige, middelklassen, de rige, og de meget rige.

De fire samfundsgrupper tænker forskelligt, når det gælder økonomi og fremtid, og det kan du lære af, hvis du ønsker at blive rig. De meget fattige planlægger fra dag til dag, de fattige tænker fra uge til uge, middelklassen planlægger fra måned til måned, imens de rige og meget rige tænker henholdsvis fra år til år og fra tiår til tiår. Konklusionen er derfor lige til: Tænk langsigtet og bliv millionær.

Strategien gælder i alle dele af dit liv. Jo mere du zapper rundt, jo mere du skifter ud, jo dårligere du er til at planlægge og tage valg, desto mindre er sandsynligheden for, at du bliver millionær.

Bliv fri - bliv millionær Rigdom giver personlig frihed

Amerikaneren Keith Cameron Smith har skrevet bogen ”The top 10 habits of millionaires” med undertitlen ”Skift tankegang og bliv millionær”. Her er hans råd, hvis du håber på at blive velhavende:

1. Rige mennesker tænker langsigtet
2. Rige mennesker taler åbent om idéer – ikke om ting.
3. Rige mennesker elsker forandring
4. Rige mennesker tager kalkulerede chancer
5. Rige mennesker lærer nyt hele livet
6. Rige mennesker arbejder for deres profit
7. Rige mennesker er rundhåndede
8. Rige mennesker har mange forskellige indtægtskilder
9. Rige mennesker får pengene til at arbejde for dem, ikke omvendt
10. Rige mennesker giver konstant sig selv sunde udfordringer

At blive meget rig er en langsigtet proces. Der findes ingen ”bliv millionær på en nat”-råd. Men ovenstående vejledning kan hjælpe dig med at tænke som en millionær, og det kan gøre dig åben over for mennesker, idéer, arbejdsopgaver og en livsstil, der på lang sigt kan gøre dig rig.

Sammen med ovenstående livsstilsændring, bør du også ofte stille dig selv positive og udfordrende spørgsmål. Her er ni sunde spørgsmål, som du kan stille dig selv hver dig på vejen mod at blive millionær: Hvilken person ønsker jeg at være? Hvorfor ønsker jeg at være denne person? Hvordan bliver jeg en sådan person? Hvad ønsker jeg at lave? Hvorfor ønsker jeg at lave netop det? Hvordan kommer jeg til at lave det i praksis? Hvad ønsker jeg at eje? Hvorfor ønsker jeg at eje netop det? Hvordan kan jeg komme til at eje det?

Mange er blevet grebet af valutahandel. Tror du, at den amerikanske dollar er på vej ned - eller hvad med Euroen? Der kan være penge at tjene. Pengeskolen anbefaler Markets, hvis du vil prøve valutaspekulation. Her kan du kopiere de professionelle traderes handler direkte. Men som altid skal du tænke dig grundigt om, når du handler med dine egne penge. Du bør dog aldrig handle med lånte midler, og du skal vide, at du kan tabe mere end dit indskud. Pengeskolen.dk fralægger sig ethvert ansvar for de resultater, der kan være forårsaget af, at en læser eller besøgende på forskellige måde anvender den information, som præsenteres her. Pengeskolen.dk er dermed på ingen måde ansvarlig, hvis indhold, der præsenteres på Pengeskolen.dk, direkte eller indirekte medfører skade eller tab, tabt fortjeneste eller indkomst for brugeren eller enhver anden person bekendt med indholdet af hjemmesiden. Pengeskolens læsere opfordres til selvstændigt at analysere og kritisk undersøge materialet her på siden. Investering i aktie- og kapitalmarkederne og finansmarkederne indebærer altid en risiko. Værdi og afkast kan øges eller mindskes, og investorer kan tabe den investerede kapital. Tidligere afkast og resultater er ikke en garanti for fremtidige resultater..

 
Du skal holde dig fra spil og lotto, hvis du vil være millionær. Selv om spil kan være genvej til hurtig rigdom, er det usandsynligt, at du vinder. En sand millionær tænker rationelt og fokuseret på sin forretning.
 
 
 
 
   
   
Investering i ure
Investering antikviteter
Investering i vin
Investering i møbler
Investering i kunst
 
 
 
 
Du skal arbejde med det, du elsker og det du brænder for. Det gør vejen mod rigdom mere sandsynlig og meget sjovere. Se også ledelseskurser.
 
 
 
 
Hver opmærksom på, at regler og love ofte bliver ændret. Vi gør meget for at opdatere siden, men du skal altid dobbelttjekke, hvis du vil være sikker på, at regler om for eksempel SU, gældssanering etc. er som beskrevet.
 
 
 
 
  Design By : Revolute Soft Solution