Pengeskolen - tjen penge
  tjen penge      
 
 
   
Tjen penge
   
Investeringer
Valutahandel
Aktiehandel
Ejendomsinvestering
Andre investeringer
Investering i guld
Sparetips
   
Spar penge
Elregning
Telefonregning
Varmeregning
Lån & Gæld
   
Lån penge
Banklån
Billige lån
Forbrugslån
Gæld
Gældssanering
Hurtige lån
Forældelse af gæld
SU lån
Indlån & renter
   
Børneopsparing
Lønkonto
Opsparing
Pension
   
Pensionsopsparing
Pension&investering
Offentlige ydelser
   
Sociale ydelser
Ekstra tips
   
Sund økonomi
Bliv millionær
Hurtige penge
Ekstra penge
 
 
 
     
  Tjen penge
 
 

Aktiehandel - sådan tjener du penge

Med internettets udbredelse af privat aktiehandel blevet meget udbredt. Desværre viser undersøgelser, at mange private investorer i al for høj grad lader følelserne råde, når de handler akter. Hvis du drømmer om at blive god til aktiehandel, skal du derfor lære at tænke nøgternt og analysere dine bevægelser.

Her er fem råd til solid aktiehandel. De kan synes banale, men hvis du tager dem alvorligt, kan du tjene mange penge.

1. Håb på det bedste, men forvent det værste
Som aktiehandler skal man altid være forberedt på, at katastrofen indtræffer. Det betyder, at du skal sprede risikoen og undgå at blive ramt af panik, hvis markedet pludselig falder. Begavede investorer holder sig til solide selskaber, der kan klare sig igennem høj bølgegang.

2. Sig aldrig " for altid"
Bliv ikke forelsket i en aktie. Selvom historien viser, at det er klogt at undgå panik, bør du med jævne mellemrum overveje, om dine aktier stadig er værd at beholde. Du kan spørge dig selv: "Ville jeg købe aktien i dag?" Hvis ikke, kan der være grund til at sælge.

kvinde foretager aktiehandel Privat aktiehandel fra hjemmet, er blevet meget populært. En aktie er dybest set blot en andel af en virksomhed. Så mange flere mennesker i Danmark, er blevet virksomhedsejere i seneste år..

3. Lad dig ikke forlede af fortiden
Højt at flyve, dybt at falde. Sådan er det også på aktiemarkedet. Fordi en aktie er steget meget, betyder det ikke, at himmelflugten fortsætter. Hvad der går rigtig meget op, kan ryge ned med et ordentligt brag. Køb derfor ikke en aktie, alene fordi den har klaret sig godt på det seneste.

4. Undgå day-trading
Det kan være fristende at føle sig som børshaj og købe og sælge konstant. Det er dog en af de klassiske fejl ved aktiehandel. Handelsomkostninger kan risikere at sluge en stor del af fortjenesten. Samtidig viser flere undersøgelser, at det bedst kan betale sig at finde de sunde aktier og holde fast.

5. Spred din investering
Læg aldrig hele din investering i samme aktie. Spred den til danske aktier, udenlandske aktier, obligationer og valuta. Så bliver du ramt mindre hårdt, hvis markedet pludselig falder.

Prøv evt. valutaspekulation, hvis du vil starte med at investere. Med eToro er det nemt at komme igang, og du bestemmer selv, hvor mange penge du vil prøve at investere. Pengeskolen anbefaler eToro, hvis du vil prøve at lege med valutaspekulation. Du bør dog aldrig handle med lånte midler, og du skal vide, at du kan tabe mere end dit indskud. Pengeskolen.dk fralægger sig ethvert ansvar for de resultater, der kan være forårsaget af, at en læser eller besøgende på forskellige måde anvender den information, som præsenteres her. Pengeskolen.dk er dermed på ingen måde ansvarlig, hvis indhold, der præsenteres på Pengeskolen.dk, direkte eller indirekte medfører skade eller tab, tabt fortjeneste eller indkomst for brugeren eller enhver anden person bekendt med indholdet af hjemmesiden. Pengeskolens læsere opfordres til selvstændigt at analysere og kritisk undersøge materialet her på siden. Investering i aktie- og kapitalmarkederne og finansmarkederne indebærer altid en risiko. Værdi og afkast kan øges eller mindskes, og investorer kan tabe den investerede kapital. Tidligere afkast og resultater er ikke en garanti for fremtidige resultater..

 
Grundbog: En aktie er blot en andel i en virksomhed organiseret som et aktieselskab. Hvis du ejer 100 procent af aktierne, ejer du også hele virksomheden.
 
 
 
 
   
   
Investering i ure
Investering antikviteter
Investering i vin
Investering i møbler
Investering i kunst
 
 
 
 
Aktier har gjort nogle mennesker rige og andre fattige, og du risikerer at blive blandt de sidste, hvis du ikke forbereder dig grundigt.
 
 
 
 
Hver opmærksom på, at regler og love ofte bliver ændret. Vi gør meget for at opdatere siden, men du skal altid dobbelttjekke, hvis du vil være sikker på, at regler om for eksempel SU, gældssanering etc. er som beskrevet.
 
 
 
 
  Design By : Revolute Soft Solution